Platja Canyelles Petites

Platja Canyelles Petites

Platja Canyelles Petites: una platja ideal per a les famílies

Situada a Roses, a la urbanització de Canyelles Petites, a uns 3 km del nucli urbà de Roses, aquesta platja és perfecta per a famílies. Té una longitud de 370 metres i una amplada de 25 metres, formada per sorra fina i daurada. Les seves aigües són transparents i de fons arenós, ideals per a practicar snorkel o nedar amb els més petits. A més, la platja està protegida del vent de la tramuntana, fent que el clima sigui suau i agradable.

La platja té una longitud de 370 metres i una amplada de 25 metres. La sorra és fina i daurada, i les aigües són transparents i de fons arenós. La platja està protegida del vent de la tramuntana, el que proporciona un clima suau i agradable. La platja de Canyelles Petites compta amb el certificat de qualitat ambiental EMAS i ISO 14.001 des de l’any 2003.

La platja de Canyelles Petites ofereix tots els serveis necessaris per a una estada còmoda i segura per a les famílies: balisament de la zona de bany, salvament i socorrisme, rentapeus, papereres, neteja de la sorra i de les aigües, informació de l’estat i qualitat de l’aigua, accés per a persones amb mobilitat reduïda, passarel·les, hotel, restaurants, quioscos expenedors de begudes i gelats, lloguer de gandules i para-sols, lloguer de patins, zona d’ancoratge d’embarcacions i parada d’autobús.

Com arribar a la Platja de Canyelles Petites?

Per arribar a la platja de Canyelles Petites, podeu fer-ho en cotxe, seguint la carretera que va des del Far fins a la platja de l’Almadrava, o bé en autobús, amb una freqüència de pas cada 30 minuts durant l’estiu.

La platja de Canyelles Petites és una opció perfecta per passar un dia inoblidable amb la vostra família. Amb tots els serveis necessaris i un entorn natural privilegiat, és un lloc ideal per relaxar-se i gaudir del sol i el mar. No us ho perdeu!