Platja de la Rubina

Platja de La Rubina

La Platja Salvatge. Descobreix la platja més divertida per als teus amics peluts a Empuriabrava

La Platja de la Rubina, també coneguda com la Platja Salvatge, és una platja única situada al nord del municipi de Castelló d’Empúries, entre l’estuari del Grau de Santa Margarida i la urbanització d’Empuriabrava. És la primera platja per a gossos que es va habilitar a Espanya i forma part del Parc Natural dels Aiguamolls del Empordà.

Platja de la Rubina: la platja natural per a gossos i amants del kitesurf

La Rubina té una longitud d’uns 2 km i una amplada mitjana d’uns 50 metres. La seva sorra és fina i daurada, i el seu aigua és neta i transparent. A més, té una pendent suau que la fa ideal per als nens, ja que poden jugar sense perill.

La Platja de la Rubina és una platja natural de sorra fina envoltada de dunes i llagunes pròpies de les zones de maresmes. És una de les poques platges de Catalunya on es permet l’accés a gossos i la pràctica del kitesurf, fet que la converteix en una destinació ideal per als amants d’aquests dos aspectes.

A la platja de La Rubina pots practicar tot tipus d’activitats aquàtiques, com nedar, fer snorkel, surf, kitesurf o windsurf. També pots llogar caiacs o paddle surf per recórrer la costa i admirar el paisatge. Si t’agrada caminar, pots fer una ruta pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, que envolta la platja i on podràs observar diferents espècies d’aus i animals.

La Platja de la Rubina disposa de tots els serveis necessaris per passar un dia de platja còmode i segur. Entre els serveis que ofereix destaquen els chiringuitos de beguda i menjar, els lavabos i el servei de salvament i socorrisme.

Descobreix les Platges de Girona.

Platja de la Rubina – Preservada de l’urbanisme

La Costa de la Rubina és una platja ideal per als amants de la natura i per a aquells que busquen un entorn tranquil per passar un dia de platja.

La Platja de la Rubina forma part del Parc Natural dels Aiguamolls del Empordà, un espai protegit que ofereix una gran diversitat d’espècies vegetals i animals. És una platja natural que està sent objecte de diversos programes de restauració dels ecosistemes, amb l’objectiu de preservar la seva estructura i composició paisatística.

Normes per a l’ús de la zona per a gossos

Per accedir a la zona per a gossos de la Platja de la Rubina, és important seguir les normes establertes per garantir la seguretat i el confort de tots els usuaris. Entre les normes destaquen la obligatorietat de mantenir el control dels gossos, la recollida dels excrements i la censura dels gossos amb microxip i la cartilla de vacunes al dia.

La Platja de la Rubina és una platja natural ideal per a aquells que busquen un entorn tranquil i preservat de l’urbanisme. Amb serveis per a tots els gustos i una zona reservada per als gossos, és una destinació única a Girona que no us deixarà indiferents.