Platja del Salatar

Platja Salatar Roses

La Platja del Salatar és una platja urbana situada al municipi de Roses, a la comarca de l’Alt Empordà. Es troba davant de la urbanització que porta el mateix nom, a la part nord de la badia de Roses, entre la Platja del Rastell a llevant i la Platja de Santa Margarida a ponent. Aquesta platja forma part de la coneguda Platja Gran, juntament amb les platges del Rastell i Nova, que s’estén des de la Platja de Santa Margarida fins als espigons de la riera dels Ginjolers, sumant un total de 1.300 metres de litoral.

La platja té una longitud de 500 metres, una amplada de 35 metres i una superfície de 17.500 m². La sorra és fina i la qualitat de les aigües és molt bona. Compta amb els certificats de qualitat EMAS i ISO 14.001 des del 2003.

Què pots fer a la Platja del Salatar?

La Platja del Salatar ofereix una àmplia gamma de serveis per assegurar una estada còmoda i segura per a tots els visitants: dutxes i rentapeus, lavabos, passarel·les per a persones amb mobilitat reduïda, lloguer de gandules i para-sols, quioscs i restaurants, lloguer de patins i caiacs, zona d’ancoratge d’embarcacions, zona d’aparcament no vigilat, parada d’autobús, salvament i socorrisme, informació de l’estat i la qualitat de les aigües, neteja de la sorra i l’aigua, escola de windsurf i xarxa de vòlei.

Per a Famílies

La Platja del Salatar és perfecta per a famílies gràcies a les seves aigües poc profundes i tranquil·les, ideals per al bany segur dels més petits.

Esports Nàutics

Els amants dels esports nàutics poden gaudir de diverses activitats com el caiac, el paddle surf i el windsurf. A més, la platja disposa d’una escola de windsurf per als qui vulguin aprendre aquest esport emocionant.

Passeig Marítim

El Passeig Marítim, que discorre paral·lel a la platja, és ideal per passejar, anar en bicicleta o gaudir d’una partida de botxes. Aquest passeig arbrat està flanquejat per bars, restaurants i botigues, oferint una experiència completa de lleure i gastronomia.