Platja dels Palangrers

Platja dels Palangrers costa brava

Descobreix la Platja dels Palangrers o la Platja del Segon Mol

Descobreix la Platja dels Palangrers. Si busques una platja tranquil·la, bonica i amb serveis a Roses, no et perdis la Platja dels Palangrers. Aquesta platgeta de sorra fina i aigües cristal·lines està situada just al costat del port pesquer de Roses, a sota de la carretera que va al Far. És una platja molt estimada pels rosincs, que també la coneixen com la platja del Segon Moll.

La Platja dels Palangrers té uns 140 metres de llargada i 5 metres d’amplada, i està envoltada d’acantilats i vegetació. Té un fons de sorra i roca, ideal per als amants del submarinisme i el snorkel. A més, compta amb diversos serveis com dutxes, lavapeus, socorristes i aparcament proper.

També hi ha un itinerari de Vies Braves per practicar la natació en aigües obertes.

Aquesta platja té el distintiu de Qualitat Ambiental Europeu EMAS i internacional ISO 14.001 des de l’any 2005, el que garanteix la seva excel·lència i sostenibilitat. És una platja poc massificada i amb un entorn natural preservat, on podràs gaudir de la pau i la bellesa de la Costa Brava.

Platja dels Palangrers costa brava

La Platja dels Palangrers és un lloc perfecte per passar un dia en família, ja que disposa de taules de pícnic sota els tamarius de la platja. També pots aprofitar per visitar el centre històric de Roses, on trobaràs la Ciutadella, el Castrum visigòtic de Puig Rom o el Museu de la Ciutat. I si t’agrada la gastronomia, no et perdis els plats típics de Roses, com el suquet de peix, l’arròs caldós o les anxoves.

Platja dels Palangrers costa brava

Com arribar a la Platja dels Palangrers?

La platja dels Palangrers està situada al costat del moll de llevant del port de Roses, davant de la urbanització Els Balis, a un quilòmetre del centre urbà de Roses. La seva situació, orientada cap al sud i flanquejada pel moll del port, afavoreix que la platja quedi ben protegida del vent i de les ones. Disposa d’una zona de pic-nic sota l’ombra d’uns tamarius, equipada amb una font i taules i bancs de pedra.