Platja El Bonifaci

Platja El Bonifaci

Si busques una platja tranquil·la, bonica i de fàcil accés a la Costa Brava, et recomanem que visitis la platja El Bonifaci, situada al municipi de Roses. Aquesta petita caleta de sorra gruixuda i còdols té un encant especial que et captivarà. Aquí tens tot el que has de saber sobre aquesta platja i com gaudir-la al màxim.

La platja El Bonifaci té una superfície d’uns 1.000 metres quadrats i una longitud d’uns 100 metres. La seva amplada varia segons la zona, sent més estreta a l’inici i més ampla al final. La seva principal característica és la presència d’un promontori rocos anomenat Punta de l’Omella, que li confereix un aspecte singular i una gran bellesa. La longitud és de 100 metres, l’amplada és de 10 metres, la sorra és gruixuda amb còdols, l’entorn compta amb un promontori rocos i pins, i els distintius inclouen la Qualitat EMAS i ISO 14.001.

Com arribar a la Platja El Bonifaci?

La platja El Bonifaci es troba entre les platges de l’Almadrava i Canyelles Petites, al sud del Cap de Creus. Per arribar-hi, has de seguir el Camí de Ronda que uneix aquestes dues platges. Des de Canyelles Petites, només has de caminar uns 280 metres cap al nord, passant pel costat del restaurant El Pirata, que té unes vistes espectaculars sobre les roques i el mar. Des de l’Almadrava, has de caminar uns 750 metres cap al sud, gaudint del paisatge mediterrani.

La platja no disposa d’aparcament propi, per la qual cosa has de deixar el cotxe a les zones habilitades de les urbanitzacions properes. Tingues en compte que en temporada alta pot ser difícil trobar lloc per aparcar.

Què fer a la platja

La platja té unes aigües molt netes i cristal·lines, de qualitat molt bona, que conviden al bany i al snorkel. El fons marí és poc profund i ple de vida, ideal per observar els peixos, pops i el món aquàtic.

A la platja també pots prendre el sol amb tranquil·litat, ja que no és massa concorreguda i té una atmosfera familiar. Si busques ombra natural, pots recolzar-te als pins que arriben fins a la sorra. Al final de la platja hi ha un petit pas d’aigua que et permet accedir a uns illots rocosos on pots instal·lar-te si vols més intimitat. També hi ha una petita cala amagada entre les roques, perfecta per escapar-te del món.

Si t’agrada caminar, pots seguir el Camí de Ronda en ambdues direccions i descobrir altres platges i cales de Roses. Cap al nord trobaràs la platja de l’Almadrava, una de les més grans i populars de la zona, amb serveis i activitats nàutiques. Cap al sud trobaràs la platja de Canyelles Petites, una altra platja familiar amb tots els serveis i un ambient animat.

Com has vist, la platja El Bonifaci és un lloc que val la pena conèixer si visites Roses i el Cap de creus. És una platja tranquil·la, bonica i de fàcil accés, on pots gaudir del mar, del sol i de la natura. A més, està envoltada per altres platges i cales interessants que pots explorar pel Camí de Ronda. No t’ho pensis més i vine a descobrir aquesta joia amagada a Roses!