Platja la Punta

Platja la Punta

Platja la Punta: una platja ideal per a famílies i esportistes a Roses

Si busques una platja de sorra fina, aigües transparents i poca profunditat, on puguis gaudir amb la teva família o practicar els teus esports nàutics preferits, no et perdis la platja la Punta, situada al centre de la vila de Roses.

La platja la Punta és una de les més populars entre els habitants i visitants de Roses, ja que té una sorra molt fina i blanca, i unes aigües poc profundes i cristal·lines, ideals per al bany i per als nens. A més, té una qualitat de les aigües molt bona, certificada ambientalment segons el reglament europeu EMAS i la normativa internacional ISO 14.001.

Què pots fer a la platja la Punta?

La platja la Punta disposa de tots els serveis necessaris per a fer-te sentir còmode i segur: balisament de la zona de bany, papereres, lavapeus, salvament i socorrisme, neteja de l’arena i l’aigua, informació de l’estat i la qualitat de les aigües, passarel·les d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, lloguer de gandules i para-sols, lloguer de patins, zona de jocs infantils, xarxa de vòlei, aparcament de pagament i parada d’autobús.

A la platja la Punta pots fer moltes activitats divertides i relaxants. Pots prendre el sol, nedar, jugar a la sorra o al vòlei, fer castells de sorra o pícnic amb els teus amics o familiars. També pots practicar esports nàutics com el surf, el windsurf, el kitesurf, el paddle surf o el kayak. Si t’agrada caminar o anar en bicicleta, pots recórrer el passeig marítim que uneix Roses amb Empuriabrava, passant per Santa Margarida. I si vols conèixer millor el patrimoni cultural i natural de Roses, pots visitar el castell de la Trinitat, la Ciutadella o el parc natural del Cap de Creus.

On és la platja la Punta?

La platja la Punta comprèn l’espai des del nou port esportiu fins a l’espigó de la Riera Ginjolers. És una platja oberta i urbana, amb un passeig marítim contigu on trobaràs tot tipus de serveis i comerços. Té una longitud de 500 metres i una amplada mitjana de 92 metres, amb una superfície total de 32.500 m².