Escape Room Girona

Els millor Escape Room de Girona

Experimenta i descobreix els millors Escape Room de la província de Girona.

Els Escape Room estan de moda i per la província de Girona tenim diversitat de sales amb multituds de temàtiques i molt diferents, sempre pensades per passar una estona jugant en grup.

Creiem que el m√©s divertit d’una sala d‚Äôescapisme √©s la tem√†tica. Quines tem√†tiques de sales podem trobar a Girona, Olot, Sant Feliu‚Ķ descobreix una gran quantitat de modalitats de jocs.

Els Escape Room més populars. Les millors temàtiques

Quines tem√†tiques d’Escape Rooms podem trobar per la prov√≠ncia de Girona?

Misteri, Aventura i Conspiració

Aquestes tem√†tiques s√≥n ideals per a aquells que s’estan iniciant en el m√≥n de l’escapisme, segur que trobar√†s l’ess√®ncia d’aquesta afici√≥.

En aquests sales d’escape room haur√†s de trobar mapes, buscar un ant√≠dot per salvar la humanitat, parar algun virus, desactivar una bomba, etc.

Històriques

La hist√≤ria dona per molt. Fes una ullada a la hist√≤ria i veur√†s que trobar√†s un motiu per crear un joc d’escapisme emocionant i divertit. 
Molts centres d’escape Room han trobat inspiraci√≥ en les civilitzacions antigues com l‚ÄôEg√≠pcia o de grans moments de la humanitat com la segona Guerra Mundial.

Terror

Els jocs d’escapisme de terror s√≥n molt emocionants i fins i tot poden causar p√†nic als jugadors. (Icones de terror)

√Čs m√©s, decantar-se per aquest tipus de tem√†tiques √©s per als valents que se senten atrets pels esperits, animes, fantasmes, joguines diab√≤liques, sessions de ouija, manicomis, etc.

Futur i Ciencia Ficció

Si la història i el passat donen per fer grans jocs, la imaginació, la ciència ficció i el món futurista fan que els escape rooms siguin inoblidables: una invasió extraterrestre, recerca d’altres planetes, buscar més opcions…

Investigació

Vols viure una experi√®ncia d‚Äôinvestigacions polic√≠aques que estigui plena de molts enigmes, puzles, intel¬∑lig√®ncia i raonament l√≤gic al m√†xim nivell? Atrapa o descobrir la identitat d’un assass√≠, d’un lladre, un narcotraficant o de qualsevol malfactor que mereixi ser atrapat per la just√≠cia.

Sigui quin sigui la tem√†tica d’escape room que trieu per jugar, ¬°la diversi√≥ est√† garantizada!

A nosaltres ens agrada molt! Sempre que em jugat en alguna sala d’escape room hem gaudit i passat d’una bona estona. Quines experi√®ncies teniu? Alguna recomanaci√≥?

On podem trobar escape rooms?

Es un negoci que ha crescut molt aquest √ļltim anys, i est√† temin molta acceptaci√≥ i fans incondicionals. En la Prov√≠ncia de Girona tenim escape rooms a:

  • Escape Room Blanes
  • Escape Room a Figueres
  • Escape Room a Girona
  • Escape Room Llagostera
  • Escape Room Lloret de Mar
  • Escape Room Platja D’Aro
  • Escape Room Sant Feliu de Gu√≠xols
  • Escape Room a Olot

A qu√® est√†s esperant per reservar el seu jugada? En un Escape Room, la diversi√≥ est√† assegurada per a tots! No ho dubtis m√©s i d√≥na una ullada a les nostres recomanacions.