Escape Room Girona

Els millor Escape Room de Girona

Experimenta i descobreix els millors Escape Room de la província de Girona.

Els Escape Room estan de moda i per la província de Girona tenim diversitat de sales amb multituds de temàtiques i molt diferents, sempre pensades per passar una estona jugant en grup.

Creiem que el més divertit d’una sala d’escapisme és la temàtica. Quines temàtiques de sales podem trobar a Girona, Olot, Sant Feliu… descobreix una gran quantitat de modalitats de jocs.

Els Escape Room més populars. Les millors temàtiques

Quines temàtiques d’Escape Rooms podem trobar per la província de Girona?

Misteri, Aventura i Conspiració

Aquestes temàtiques són ideals per a aquells que s’estan iniciant en el món de l’escapisme, segur que trobaràs l’essència d’aquesta afició.

En aquests sales d’escape room hauràs de trobar mapes, buscar un antídot per salvar la humanitat, parar algun virus, desactivar una bomba, etc.

Històriques

La història dona per molt. Fes una ullada a la història i veuràs que trobaràs un motiu per crear un joc d’escapisme emocionant i divertit. 
Molts centres d’escape Room han trobat inspiració en les civilitzacions antigues com l’Egípcia o de grans moments de la humanitat com la segona Guerra Mundial.

Terror

Els jocs d’escapisme de terror són molt emocionants i fins i tot poden causar pànic als jugadors. (Icones de terror)

És més, decantar-se per aquest tipus de temàtiques és per als valents que se senten atrets pels esperits, animes, fantasmes, joguines diabòliques, sessions de ouija, manicomis, etc.

Futur i Ciencia Ficció

Si la història i el passat donen per fer grans jocs, la imaginació, la ciència ficció i el món futurista fan que els escape rooms siguin inoblidables: una invasió extraterrestre, recerca d’altres planetes, buscar més opcions…

Investigació

Vols viure una experiència d’investigacions policíaques que estigui plena de molts enigmes, puzles, intel·ligència i raonament lògic al màxim nivell? Atrapa o descobrir la identitat d’un assassí, d’un lladre, un narcotraficant o de qualsevol malfactor que mereixi ser atrapat per la justícia.

Sigui quin sigui la temàtica d’escape room que trieu per jugar, ¡la diversió està garantizada!

A nosaltres ens agrada molt! Sempre que em jugat en alguna sala d’escape room hem gaudit i passat d’una bona estona. Quines experiències teniu? Alguna recomanació?

On podem trobar escape rooms?

Es un negoci que ha crescut molt aquest últim anys, i està temin molta acceptació i fans incondicionals. En la Província de Girona tenim escape rooms a:

  • Escape Room Blanes
  • Escape Room a Figueres
  • Escape Room a Girona
  • Escape Room Llagostera
  • Escape Room Lloret de Mar
  • Escape Room Platja D’Aro
  • Escape Room Sant Feliu de Guíxols
  • Escape Room a Olot

A què estàs esperant per reservar el seu jugada? En un Escape Room, la diversió està assegurada per a tots! No ho dubtis més i dóna una ullada a les nostres recomanacions.