Què és On Anem Avui?

On Anem Avui és un mitjà de comunicació, difusió d’oci i entreteniment de la província de Girona.

La web és una agenda d’esdeveniments dels pobles i ciutats de Girona, amb la prioritat d’informar a les famílies de totes les alternatives que tenen perquè els seus fills gaudeixin el màxim possible del seu temps lliure.
El portal té com a objectiu mantenir informats als seus usuaris de totes les opcions d’oci de tot Girona i llocs relativament a prop. Ofereix totes les dades i referències que necessiten per gaudir del seu temps lliure, del cap de setmana: Fires temàtiques, mercats, teatre, música, nit, art, cultura, exposicions, museus, oci infantil, Festes Majors, cursos, aficions …

On Anem Avui es projecta al futur amb un clar objectiu: ser l’empresa líder i referent en la informació d’oci i familiar a Girona. L’equip d’On Anem Avui treballa per fer la vida més fàcil a tots els nostres usuaris.

Anunciar-se a OnAnemAvui.cat ofereix l’avantatge de beneficiar-se de les estratègies que oferim de manera personalitzada que permetin als nostres clients aconseguir l’èxit de les campanyes.

A més, esperem seguir millorant i fent la vida més fàcil a molts d’usuaris a través de la qualitat i diversitat dels nostres continguts.