Agenda de Bescanó Copy

Agenda d’Amer. Totes les activitats culturals i d’oci d’Amer.

Descobreix el que està passant a Amer i més enllà amb la nostra agenda completa d’activitats locals i de tota la província de Girona. Desde concerts fins a festes de barri, mercats de carrer i més, estem orgullosos de ser el teu guia per tot el que està passant a la nostra vibrant comunitat.

Amer, situada al cor de la bellíssima província de Girona, és una font de cultura, de tradició i d’activitat. Si està passant a Amer, el trobaràs aquí, però la nostra cobertura no s’atura aquí. A més a més de mantenir-te informat sobre tot el que passa a Amer, també estem dedicats a proporcionar-te la informació més actualitzada sobre esdeveniments a tota la província de Girona.

Així que, si estàs buscant una exposició d’art a Figueres, un festival de música a Girona, una festa de barri a Amer, o simplement vols saber què està passant al teu voltant, l’Agenda d’Amer és el teu recurs. Aquí, no només descobriràs tot el que Amer té per oferir, sinó que també tindràs un accés immediat a tot el que la província de Girona està preparant.

Esperem que l’Agenda d’Amer sigui el teu guia confiable i amigable, ajudant-te a explorar i gaudir de tot el que Amer i la província de Girona tenen per oferir. Benvingut a la nostra comunitat, estem encantats de tenir-te aquí!

Fires Destacades de Bescanó

Fira de l’embotit de Bescanó

Fira Embotit de Bescanó

La Fira de l’Embotiti de Bescanó se celebra cada any el diumenge abans de Rams pels carrers de la vila.

Ofereix al visitant una ocasió única de poder comprar, tastar i adquirir una àmplia varietat de productes alimentaris.

Podreu gaudir d’activitats com exposició de plaques de cava, trobada de tractors, vehicle, castellers i per els més menuts… ponis i activitats infantils.

Fira de l’Embotit de Bescanó s’hi podrà trobar tot tipus d’embotits de tot Catalunya, com ara la tradició, la qualitat de la carn, l’elaboració i els processos de producció, els productes com (botifarres vermella, dolça, negra i blanca, fuets, llonganisses, peltrucs negre i blanca) però també altres productes del porc, com carn de perol, greixons, etc.

També podem trobar altres productes alimentaris com olives, galetes, xocolata, ametlles, formatges, salses, llaminadures, caramels, mels, pa, coques, anxoves, melmelades, licors naturals, ja que tots aquests productes són els protagonistes de la Fira de Bescanó .

 

El Temps a Bescanó

 

 

Esdeveniments Antics de Bescanó

Si en aquest moment no hi ha esdeveniments disponibles, pots donar un cop d’ull a tots els esdeveniments publicat en l’agenda de Bescanó! 😊