Agenda de Bescanó

Agenda de Bescanó. Totes les activitats culturals i d’oci de Bescanó.

Agenda d’activitats que tenen lloc a Bescanó: Fires, Festes majors, Espectacles del Teatre de Bescanó, exposicions, espectacles, activitats infantils, activitats familiars …, tant gratuïtes com de pagament.

L’agenda d’oci de Bescanó. Prepara la teva agenda cultural i d’oci amb els esdeveniments del dia, del cap de setmana o festiu.

En aquesta pàgina pots consultar totes les activitats culturals i d’oci publicades en OnAnemAvui sobre l’agenda de Bescanó i classificades per mesos.

Què fer per Bescanó

Fires Destacades de Bescanó

Fira de l’embotit de Bescanó

Fira Embotit de Bescanó

La Fira de l’Embotiti de Bescanó se celebra cada any el diumenge abans de Rams pels carrers de la vila.

Ofereix al visitant una ocasió única de poder comprar, tastar i adquirir una àmplia varietat de productes alimentaris.

Podreu gaudir d’activitats com exposició de plaques de cava, trobada de tractors, vehicle, castellers i per els més menuts… ponis i activitats infantils.

Fira de l’Embotit de Bescanó s’hi podrà trobar tot tipus d’embotits de tot Catalunya, com ara la tradició, la qualitat de la carn, l’elaboració i els processos de producció, els productes com (botifarres vermella, dolça, negra i blanca, fuets, llonganisses, peltrucs negre i blanca) però també altres productes del porc, com carn de perol, greixons, etc.

També podem trobar altres productes alimentaris com olives, galetes, xocolata, ametlles, formatges, salses, llaminadures, caramels, mels, pa, coques, anxoves, melmelades, licors naturals, ja que tots aquests productes són els protagonistes de la Fira de Bescanó .

 

El Temps a Bescanó

 

Esdeveniments Antics de Bescanó

Si en aquest moment no hi ha esdeveniments disponibles, pots donar un cop d’ull a tots els esdeveniments publicat en l’agenda de Bescanó! 😊