Cicle A Prop Girona

Cicle a Prop de Girona

La segona edició està formada per 28 propostes que donen a conèixer els projectes del talent emergent de les comarques gironines

28 propostes artístiques a 14 equipaments de 7 barris… Música, teatre, dansa, circ, mapping i arts visuals

Del 17 d’abril al 16 de juliol

El cicle A prop és una programació cultural de petit format i de proximitat que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines. L’A prop arriba a diferents barris de la ciutat de Girona de la mà dels centres cívics, biblioteques municipals i Espais Joves per apropar cultura i ciutadania. 

El cicle va néixer l’any passat com a prova pilot en el marc del PECT d’ Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.

La segona edició està formada per 28 propostes que donen a conèixer els projectes del talent emergent de les comarques gironines. La programació es portarà a terme del 17 d’abril al 16 de juliol, i inclou propostes de diferents àmbits artístics (arts escèniques, música, arts visuals i pluridisciplinars). 

Tindran lloc en 14 equipaments municipals de 7 barris diferents: Centre Cívic Onyar, Centre Cívic Ter, Centre Cívic Sant Narcís, Centre Cívic Pont Major, Centre Cívic Pla de Palau, Biblioteca Antònia Adroher, Biblioteca Just M. Casero, Biblioteca Ernest Lluch, Biblioteca Salvador Allende, Centre Cívic Santa Eugènia,  La Marfà, Espai Cívic Can Gibert,  L’Estació Espai Jove, i Güell. Espai Jove.

Totes les activitats són gratuïtes, l’aforament serà limitat i caldrà inscripció prèvia en bona part de les activitats.

Presentació de la programació el dilluns 12 d’abril, a les 11 h, a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona.

Programació Dels Espectacles del Cicle A Prop

Programacio-APROP-Girona-2021

Enllaços inscripció prèvia

Recordeu que moltes de les activitats del Cicle A Prop requereixen inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona del carro de la compra de cada enllaç.