Festival Microclima de Camprodon

festival microclima caprondon

El Microclima és un festival de butxaca per descobrir alguns dels indrets més especials i acollidors del municipi de Camprodon a través de la música. Els dissabte de maig, la cita proposa diversos concerts de petit format als nuclis de Camprodon, Beget i Rocabruna.

El cantant de La Sra Tomasa Pau Lobo i la cantautora Laia Llach donaran aquest  dissabte el tret de sortida al festival amb un concert que s’ha traslladat al  Monestir de Sant Pere per l’elevat risc de pluja 

Al llarg de les properes setmanes també passaran per Camprodon Xavi Sarrià,  Lluís Gavaldà, Sandra Monfort i Berta Sala 

Després d’un any d’impàs degut a la pandèmia, el Microclima recupera el seu plantejament original i  torna al format itinerant, amb cinc concerts gratuïts en diversos indrets emblemàtics de Camprodon  durant el mes de maig.  

Aquest dissabte, el festival donarà el tret de sortida amb els concerts de Pau Lobo i Laia Llach, que  s’han hagut de canviar d’ubicació a causa de la previsió meteorològica i finalment tindran lloc al Mo nestir de Sant Pere. A Pau Lobo l’hem vist durant anys al capdavant de La Sra. Tomasa, amb qui han  girat per mitja Europa, però dissabte ens presentarà el seu repertori més íntim, que ha treballat en  solitari i en paral·lel a la banda al llarg dels últims anys. Pel que fa a Llach, la cantant és una de les  veus emergents amb més projecció del moment, amb un repertori que combina peces pròpies amb  cançons d’artistes que l’han marcat. 

El festival s’allargarà fins el darrer cap de setmana de maig amb una programació que busca la  mescla de talent emergent amb noms de llarga trajectòria. Pels diversos escenaris del festival hi  passaran artistes com Xavi Sarrià, amb l’estrena del nou espectacle ‘No s’apaguen les estreles’, o  Lluís Gavaldà, que farà repàs al repertori d’Els Pets en un format intimista, acompanyat al piano de  Joan Pau Chaves. La programació també inclourà propostes com la de la valenciana, membre de  Marala, Sandra Monfort, o Berta Sala, recentment nominada a millor artista revelació als Premis  Enderrock; dues artistes que estan despertant tots els elogis de crítica i públic. 

Un any més, la resposta del públic torna a ser entusiasta i el Microclima arrenca amb més de 700  entrades ja reservades i el 80% de l’aforament per al primer concert ja complet

Programació del Festival Microclima

festival microclima caprondon

Pau Lobo · Laia Llach

Dissabte, 1 de maig: Pau Lobo · Laia Llach
Passeig de la Font Nova (Camprodon)


Xavi Sarrià

Dissabte, 8 de maig: Xavi Sarrià
Passeig Maristany (Camprodon)


Berta Sala

Dissabte, 15 de maig: Berta Sala
Davant de l’esglèsia de Sant Feliu (Rocabruna)

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves

Dissabte, 22 de maig: Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves
Davant de l’esglèsia de Sant Cristòfol (Beget)

Sandra Monfort

Dissabte, 29 de maig: Sandra Monfort
Davant del Monestir de Sant Pere (Camprodon)


Hora:
 19:00 h · Obertura de portes: 18:30 h

ENTRADA GRATUÏTA AMB RESERVA PRÈVIA

[+] Reserva aquí la teva entrada <