Festival PORTALBLAU 2021

Festival PORTALBLAU 2021

El Festival Portalblau va néixer l’estiu de 2008 al municipi de l’Escala com a espai de trobada i d’intercanvi cultural a la Mediterrània, amb l’objectiu de commemorar el centenari de l’inici de les excavacions oficials a Empúries. El festival arriba a la seva 14 edició i ho fa apostant per la cultura i el compromís social. La programació cultural que presenta manté l’eix conceptual que ha caracteritzat el cicle, mantenint l’estret vincle amb la promoció dels valors de la cultura i les arts a la Mediterrània.

Portalblau és un festival únic.

Referent en el circuit dels festivals que es fan arreu del país. Singular per la bellesa de l’entorn que l’acompanya i pels escenaris on es realitzen les activitats culturals. Tots ells espais d’alt valor i interès patrimonial. 

El meravellós escenari del Mar d’en Manassa, un autèntic balcó amb les vistes posades a la Mediterrània; l’imponent Fòrum Romà d’Empúries, històric punt de trobada, ple de vida i centre neuràlgic de la ciutat romana; el Cementiri Mariner, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional; i el Jardí del Clos del Pastor, declarat Bé Cultural d’Interès Local. Tots ells punts emblemàtics del l’Escala i d’Empúries.  

Espais que espais narren la importància del llegat històric del qual en som hereus. La importància del paisatge com a part indispensable en l’evolució social i cultural. La porta d’entrada de la cultura grega i romana a la Península Ibèrica. La riquesa de la cultura Mediterrània com a resultat de l’intercanvi constant.

Portablau és avui un festival de referència per la majestuositat dels seus escenaris, i per la programació que cada any presenta. Aquí teniu l’avançament de la programació pel 2021 .

CATERINA ALBERT I PARADÍS (DANSA)

La Companyia El Paller en col·laboració amb els Mals Endreços i Txema Alabert presenta: CATERINA ALBERT I PARADÍS   (DANSA)

MIREIA CALAFELL I BJÖRT RÙNARS – VAROSHA (RECITAL)

Mireia Calafell i Björt Rùnars – Varosha (RECITAL)

SUU – ACTUACIÓ ESPECIAL PORTALBLAU (CONCERT I RECITAL)

SUU – Actuació especial Portalblau (CONCERT I RECITAL)

MANU GUIX – CONCERT TRAJECTÒRIA DISCOGRÀFICA (CONCERT)

Manu Guix – Concert trajectòria discogràfica (CONCERT)

JUDIT NEDDERMANN – PRESENTACIÓ NOU DISC AIRE (CONCERT)

Judit Neddermann – Presentació nou disc Aire (CONCERT)

EL POT PETIT- EL POT PETIT EN CONCERT (ESPECTACLE INFANTIL)

El Pot Petit- El Pot Petit en concert (ESPECTACLE INFANTIL)

OQUES GRASSES – PRESENTACIÓ NOU DISC (CONCERT)

Oques Grasses – Presentació nou disc (CONCERT)

MANEL – PRESENTACIÓ NOU DISC PER LA BONA GENT (CONCERT)

Manel – Presentació nou disc Per la bona gent (CONCERT)

Programació PortalBlau

Festival-PORTALBLAU-2021

[+] info