Platja de Santa Margarida

roses Platja Santa Margarida

Si esteu buscant una platja ideal per a gaudir amb la vostra família, no us podeu perdre la platja Santa Margarida, situada a la badia de Roses, entre la desembocadura del riu Muga i la platja del Salatar. És una de les platges més acollidores de la Costa Brava, amb una sorra fina i daurada, unes aigües transparents i poc profundes, i una gran varietat de serveis i activitats per a tots els gustos i edats.

La platja de Santa Margarida és una platja urbana del municipi de Roses, situada a la badia de Roses, que s’estén des de la urbanització residencial del Salatar fins a la bocana de la Marina residencial de Santa Margarida, al límit occidental del municipi. Té una longitud de 560 m i una amplada de 65 m de sorra fina i daurada, i les aigües són transparents i poc profundes. Està flanquejada per un passeig marítim arbrat, a l’extrem occidental del qual hi ha una plaça amb bancs i vegetació que ofereix vistes de l’adjacent parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

L’Agència Catalana de l’Aigua efectua un control setmanal de la qualitat de l’aigua, durant la temporada de bany, amb el resultat d’excel·lent. Des de l’any 2003 gaudeix del certificat ambiental europeu EMAS i de l’internacional ISO 14.001.

roses Platja Santa Margarida

A la platja Santa Margarida no us avorrireu mai, ja que hi ha moltes coses per fer i veure. Podeu prendre el sol i relaxar-vos a les gandules i para-sols que es poden llogar, o bé jugar i nedar a les aigües tranquil·les i netes. Si us agrada l’aventura, podeu practicar esports nàutics com el submarinisme, el caiac o el patí de pedals.

A més de la platja, també podeu visitar els atractius que hi ha al seu voltant. Al sud de la platja hi ha una plaça amb bancs i vegetació des d’on podeu contemplar els Aiguamolls de l’Empordà, un espai natural protegit on viuen moltes espècies d’aus i animals. També podeu passejar pel centre de Roses i conèixer el seu patrimoni històric i cultural, com la Ciutadella de Roses, el Castell de la Trinitat o el Castrum visigòtic de Puig Rom. I si us ve de gust menjar bé, no us perdeu la gastronomia local, basada en el peix fresc i els productes de temporada.

roses Platja Santa Margarida

La platja Santa Margarida és una opció perfecta per a les famílies que vulguin passar unes vacances inoblidables a la Costa Brava. És una platja segura, neta i ben equipada, amb un ambient familiar i acollidor. Té tot el que necessiteu per a divertir-vos i relaxar-vos, tant a la sorra com al mar. I està envoltada d’un entorn natural i cultural únic, que us farà descobrir els encants de Roses i de l’Empordà.

Com arribar a la platja Santa Margarida

La platja Santa Margarida és molt fàcil d’accedir, tant en cotxe com en autobús. Al costat de la platja hi ha una zona d’aparcament no vigilat, on podeu deixar el vostre vehicle sense problemes. També hi ha una parada d’autobús que us deixa a pocs metres de la sorra. Si preferiu anar a peu o en bicicleta, podeu fer un agradable passeig pel passeig marítim que uneix la platja amb el centre de Roses.