Platja el Rastrell

Platja Rastell

La Platja el Rastrell, una altra platja per gadir en família

Si busques una platja àmplia, de sorra fina i aigües transparents, on puguis relaxar-te i divertir-te amb els teus, la platja del Rastrell és la teva millor opció. Aquesta platja està situada al centre de Roses, entre la vila i la urbanització residencial del Salatar, i té uns 800 metres de llargada. És una de les platges més concorregudes de la zona, ja que ofereix tots els serveis i comoditats per a passar un dia perfecte.

La platja del Rastrell està situada entre la Platja del Salatar i la Platja Nova.

La platja del Rastrell té el certificat en qualitat ambiental EMAS i ISO 14.001, juntament amb les altres platges urbanes i Passeig Marítim, des de l’any 2003, la qual cosa significa que compleix amb uns estàndards elevats de neteja, seguretat i gestió ambiental. La qualitat de les seves aigües és molt bona, i es controla periòdicament per garantir la salut dels banyistes. A més, la platja disposa de rentapeus, papereres, dutxes i lavabos per a mantenir-la neta i ordenada.

Els serveis de la platja del Rastrell

La platja del Rastrell compta amb tots els serveis necessaris per a fer-te sentir com a casa. Hi ha un servei de salvament i socorrisme que vetlla per la seguretat dels banyistes, així com un abalisament de la zona de bany per a evitar accidents. També hi ha un accés per a persones amb mobilitat reduïda, amb passarel·les i cadires amfíbies per a facilitar el seu desplaçament fins a l’aigua. Si vols prendre el sol amb comoditat, pots llogar gandules i para-sols a un preu raonable. I si t’agrada l’aventura, pots llogar patins o embarcacions per a practicar esports nàutics com el surf, el windsurf o el kitesurf.

El Passeig Marítim de la platja del Rastrell

Un dels atractius de la platja del Rastrell és el seu Passeig Marítim, que recorre tota la seva longitud i et permet gaudir d’unes vistes espectaculars de la badia de Roses. Al llarg del passeig trobaràs una gran varietat de restaurants i bars amb terrassa, on podràs degustar la gastronomia local basada en el peix fresc i els productes de temporada. També hi ha botigues de tot tipus, on podràs comprar records, roba o articles de platja. El Passeig Marítim és un lloc ideal per a passejar, fer esport o simplement contemplar el paisatge.

Com veus, la platja del Rastrell és molt més que una platja. És un lloc on podràs gaudir de la natura, la cultura i el lleure, sense renunciar a la comoditat i la qualitat. No ho dubtis més i vine a conèixer-la!

Com arribar a la Platja el Rastrell?

Per arribar a la Platja el Rastrell amb cotxe, podeu anar per l’AP-7 fins a la sortida 4 (Figueres-Roses) i seguir la C-260 en direcció a Roses. Un cop arribis al poble, has de seguir les indicacions cap al centre i la zona del Salatar. La platja es troba entre la vila i la urbanització residencial del Salatar. Hi ha diverses zones d’aparcament a prop de la platja, però tingues en compte que en temporada alta pot ser difícil trobar lloc per aparcar.