Què fer aquest cap de setmana 10 i 11 de juliol.

Bon divendres! Setmana superada.

Els que esteu de vacances a gaudir. I els que treballeu… ja us arribarà! 🙂

Aquest cap de setmana hi ha poques Fires, però tenim tots els pobles i ciutats requeteplens de Festivals, concerts, espectacles i cinemes a la Fresca. A l’agenda tenim alguns.

Algunes recomanacions:

Agenda de cap de setmana

Fira Arrels del Vi

Durant tot l’estiu

Lloret Drone Festival

En pocs dies!

Encara falta, però a partir de dilluns ja es podran reservar entrades.

Festa Major de Sant Gregori 2021

Festa Major de Salt 2021

Molt Aprop!

Fira del Ferro Pirinenc a Alins

La Vall on es pot escoltar el silenci trencat pel repicar dels malls a les encluses. Foc i ferro per reviure el nostre passat.

La Fira del Ferro és un esdeveniment que explica les arrels i la importància històrica del ferro a la Vall Ferrera i pretén mostrar els secrets ancestrals que acompanyen el treball en aquest material.

Demostracions de forja i elaboració d’un projecte de forja col·lectiu

Any rere any, més de 80 forjadors i forjadores provinents d’arreu de Catalunya, de diversos indrets de la península i també de l’altra banda del Pirineu, tornen a fer ressonar els martells a la Vall Ferrera.

[+] Info

Fira Tòfona d’estiu de Centelles

LA Fira Tòfona aplega no només la tòfona de Centelles, sinó parades amb tòfones de territoris propers, atrets per la fama que ha anat adquirint gràcies a l’esforç continuat del municipi per satisfer la demanda del territori i donar a conèixer la tòfona a Catalunya.

Fira BioCultura a Barcelona

Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable.

BioCultura arriba 27 edició, a Palau Sant Jordi de Barcelona, ​​i l’auge de la producció, vendes i consum ecològic. BioCultura com totes les edicions té el ferm propòsit de seguir sorprenent als visitants amb les últimes novetats de el sector ecològic. Cada vegada les propostes són més variades i ens faciliten el adoptar uns hàbits saludables ia consumir de forma més responsable.

BioCultura és la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l’estat i reunirà aquest any, de manera excepcional, a uns 350 expositors dedicats als sectors d’alimentació bio, cosmètica ecològica, moda sostenible, casa sana, turisme responsable, artesanies i ONG . Paral·lelament a l’exposició se celebraran més de 400 activitats (presencials i online) i s’esperen uns 20.000 visitants per complir amb les normes d’aforament obligades per Covid-19.

Unes Pel·lícules

Peter Rabbit 2

4 nens i “allò”