Què fer aquest Cap de Setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre

Ahir va ser un Sant Narcís sense Fires de Girona. Feu-vos un homenatge i no us quedeu sense castanyes, moniatos i panallets.

Són temps difícils per les agendes, cultura i per molts. La majoria d’actes han estat suspesos en aplicació de les mesures adoptades per prevenir el coronavirus (Ahir). Avui, amb les noves directrius… tot està anul·lat! Es suspenen les activitats culturals, espectacles i d’oci com ara els cinemes i els teatres, però es mantenen oberts els museus. Si! Els Museus oberts, com les perruqueries. A casa ens agraden molts els museus, però quan anirem? Si durant TOT el cap de setmana, des de les 6 hores del matí de divendres fins a la mateixa hora del dilluns… tenim un confinament municipal? Si teniu un museu en el vostre municipi… podreu aprofitar.

Aquest any no tindrem pessebres, ni quines populars, ni les cavalcades de Ses Majestats els Reis d’Orient, com les coneixem. Crec que per Nadal, tornarà ser estiu. La política i la tv deixaran les corbes i els %, ningú parlarà de salut, i miraran a un altre lloc. Deixaran que el món faci les seves celebracions. I després de Reis… tornarem! 🙁

Ja ho veurem. Però m’estic cansant de ser xai.

Agenda de Cap de setmana

Físicament no podrem fer gaire més que passejar pel nostre poble, anar a missa o visitar algun cementiri de la mateixa comarca 😜. Avui proposem una agenda sense agenda, algunes coses online i novetats.

Arriba Pluto TV

pluto tv gratis

24 curts d’animació sense diàlegs

Carabasses de Halloween 

La Castanyera

Dibuixos de la Castanyera i Halloween per pintar