Com aconseguir Amazon Prime Video Gratis

prime video

Com aconseguir Amazon Prime Video Gratis: Gaudeix de Sèries i Pel·lícules SENSE COST!

Si ets un amant de les sèries i les pel·lícules, segurament has sentit a parlar d’Amazon Prime Video, una de les plataformes de streaming més populars del món. Però, sabies que hi ha maneres d’accedir-hi gratis i gaudir del seu increïble catàleg sense gastar ni un euro? En aquest article, t’explicarem pas a pas com obtenir Amazon Prime Video de manera totalment gratuïta i sense complicacions.

Amazon Prime Video Gratis: És Possible?

La resposta és sí, i és més fàcil del que t’imagines! Amazon ofereix una opció molt interessant per als nous usuaris: 30 dies de prova gratuïta. Durant aquest mes, podràs explorar totes les sèries, pel·lícules, documentals i programes d’entreteniment que Amazon Prime Video té a la seva biblioteca, sense cap cost. Això inclou títols exclusius com “The Boys”, “The Marvelous Mrs. Maisel” o “Jack Ryan”, que només es poden trobar en aquesta plataforma.

Subscriu-te ara i aconsegueix 30 dies de Prime Video gratis. Prova-ho aquí!

Pas 1: Registra’t per a la Prova Gratuïta de 30 Dies

El primer pas és molt senzill: només necessites crear un compte d’Amazon, si encara no en tens un, i inscriure’t per la prova gratuïta de 30 dies d’Amazon Prime. Durant aquest període, tindràs accés il·limitat a Prime Video i també als altres avantatges de Prime, com enviaments gratuïts i Amazon Music.

Fes clic aquí per començar la teva prova gratuïta de Prime Video. Aprofita-ho ara!

Pas 2: Canceŀla abans del període de pagament

Una altra estratègia per tenir Prime Video gratis és cancel·lar la subscripció abans que finalitzi el període de prova. Amazon t’avisarà quan s’acostin els 30 dies, així que podràs decidir si vols seguir o si prefereixes cancel·lar-ho per no pagar res. Això és completament legal i forma part de la política de l’empresa per permetre que els nous usuaris puguin provar el servei sense compromís.

Pas 3: Repeteix la prova amb diferents comptes

Si realment vols continuar gaudint de Prime Video gratis, pots repetir el procés creant nous comptes d’Amazon amb adreces de correu electrònic diferents. És una manera senzilla i eficaç de seguir accedint als continguts sense pagar la subscripció mensual. Assegura’t d’utilitzar una adreça nova cada vegada que activis la prova.

Inscriu-te ara per començar amb la prova gratuïta i mira tot el que vulguis durant un mes! Fes clic aquí.

Compartir el cost amb altres persones

Una altra opció és compartir la subscripció amb familiars o amics. Amazon Prime Video permet la compartició del compte amb diferents perfils, cosa que et permet dividir el cost de la subscripció entre diverses persones. Aquesta opció no només és més econòmica, sinó que també fa que cada usuari tingui el seu propi perfil personalitzat dins del compte.

Amazon Prime Student: Descomptes Exclusius per Estudiants

Si ets estudiant, tens molta sort, perquè Amazon ofereix una versió especial de Prime anomenada Prime Student, que inclou tots els beneficis del Prime habitual, però amb un descompte considerable. En molts casos, pots gaudir de sis mesos de prova gratuïta i després una tarifa mensual reduïda. Això inclou, per descomptat, l’accés a Prime Video.

Actualment si et registres tens 90 dias totalment gratuït.

Fes-te amb Prime Student i gaudeix dels avantatges ara. Subscriu-te aquí.

Avantatges de Prime Video: Molt més que streaming

Amb Amazon Prime Video no només tens accés a un ampli catàleg de sèries i pel·lícules, sinó també a títols exclusius, com documentals i programes de producció pròpia que no trobaràs enlloc més. A més, podràs baixar contingut per veure’l offline, sense necessitat de connexió a Internet.

No et perdis aquests avantatges! Fes clic aquí per gaudir del primer mes gratis. Accedeix ara.

No hi ha excusa per no provar Amazon Prime Video Gratis

Ara que saps com obtenir Amazon Prime Video de forma gratuïta, què estàs esperant? Pots gaudir de totes les teves sèries i pel·lícules favorites sense cap cost durant un mes, i si t’agrada el servei, sempre podràs mantenir la subscripció. El catàleg és vast i variat, ple de títols exclusius que no trobaràs en altres plataformes. Així que, aprofita aquesta oportunitat i fes clic aquí per començar la teva aventura al món del streaming! Prova-ho gratis ara.

prime video