Agenda Contes infantils

L’Agenda de contes infantils i activitats del món dels contes.

L’hora del conte, contes per infants de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys… Contes i activitats relacionades amb el màgic món dels contes.

agenda de contes

On Anem Avui Contes és la guía per gaudir d’un munt de contes explicats, tallers, músicals… per professionals del sector.

Pròxims Contes Infantils

Més...

Últimes Entrades sobre Contes

Esdeveniments Antics - Contes Infantils 🦔

Si en aquest moment no hi ha esdeveniments disponibles, pots donar un cop d’ull a tots els esdeveniments publicat  sobre el món dels Contes Infantils! 😊

Tens més coses per proposar-nos? Ens agraden els contes…

 

Agenda de maig de Santa Cristina d’Aro

Tota la informació i actes de maig de Santa Cristina d’Aro.

Fira del Conte de Medinyà

La Fira del Conte de Medinyà és un espai dedicat al món del conte i un punt de trobada per a totes aquelles persones —infants, joves i grans— que estimem i valorem aquest gènere artisticoliterari.

Agenda de Palamós maig 2021

Tota l’agenda de maig 2021 de Palamós.

Festa del Roser i de la pagesia a Maçanet de la Selva

Festa del Roser de Maçanet de la Selva se celebrarà els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig amb el mercat de la Pagesia i l’Artesania. Programa de Festa del Roser de Maçanet de la Selva

Aquí hi ha drac amagat…

Tots sabem la llegenda de Sant Jordi, però realment va ser com l’expliquen? Potser el que s’hi amaga al darrere no és una simple història d’amor. Acompanyeu-nos a la història narrada pel joglar de la cort de Montblanc. De ben segur que us sorprendrà. Una obra per a tota la família, fresca, original i carregada […]

Festes del Roser de La Cellera de Ter

Quines ganes de Festes del Roser! Durant uns dies volem omplir el poble amb més alegria que mai a través de la cultura i actes populars. Tot i les limitacions actuals, gaudiu de les festes! Aquí us deixem l’enllaç per fer les reserves pels diferents concerts. Per realitzar la reserva pel teatre de dissabte a la […]

17è Cicle d’Espectacles Infantils

17è Cicle d’Espectacles Infantils a Sant Joan de les Abadesses Al Teatre Centre, 17è Cicle d’Espectacles Infantils. Espectacle Princeses, dracs, cargols (i altres animalons) a càrrec de la Cia. Patawa. Diumenge, 25 Abril 2021,  6:30Contacte : Àrea de Cultura i Turisme – Tel. 972 720 599 Aforament limitat. Cal fer inscripció prèvia (972 720 599).

Setmana Santa a Sant Hilari Sacalm

La capital de les Guilleries s’organitzaran diferents activitats per tots els públics!

Activitats culturals a la Vila Medieval d’Hostalric

El 2 i 3 d’abril, a Hostalric es viuran unes jornades culturals al voltant del llegat històric medieval de la població. Amb tallers, campaments, visites, recreaccions i molt més!

HAI La pescadora de sueños

Un cargol de mar emet la música de l’oceà. En un vaixell de cartó, Hai, la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació. Hai ens convida a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment. T’animes a acompanyar-la dins el seu somni?