XXVII Triumvirat Mediterrani: un viatge al passat a Empúries

This event has ended

El proper dissabte 6 de maig i diumenge 7, la ciutat d‘Empúries serà l’escenari d’un esdeveniment excepcional que celebra la història i la cultura de l’antiguitat: el XXVII Triumvirat Mediterrani. En aquesta fira grecoromana, els visitants tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà la vida quotidiana dels grecs, ibers i romans que habitaven aquesta emblemàtica ciutat.

Durant tot el dia, el MAC-Empúries obrirà les seves portes per oferir una àmplia gamma d’activitats gratuïtes. Entre les activitats programades, hi haurà visites guiades, tallers d’oficis i artesans romans, demostracions de cuina, jocs i contes inspirats en la mitologia grega i romana. Algunes activitats requereixen reserva prèvia, però totes elles estan dissenyades per ser una experiència educativa i divertida per a tota la família.

La fira comptarà amb la presència de grups de reconstrucció històrica, que realitzaran demostracions de tallers i activitats relacionades amb la vida quotidiana a l’antiga Roma. També hi haurà un taller de sals aromàtiques a càrrec del grup Kuanum, especialistes en gastronomia romana. Per als amants de la cuina, no us perdeu l’oportunitat de participar en l’Arkeofood, un taller on es prepararan tapes inspirades en les receptes d’Apici, un gastrònom romà del s. I.

Per als més petits, la gimcana “La llengua indesxifrable” és una activitat ideal per aprendre jugant. A més, hi haurà un taller de jocs inspirats en l’època grega i romana i un altre de contes i titelles amb Pegàs, el cavall alat, com a protagonista.

El XXVII Triumvirat Mediterrani és una ocasió única per submergir-se en la riquesa cultural de l’antiguitat i conèixer de prop les tradicions i costums d’aquestes civilitzacions. No perdeu aquesta oportunitat d’aprendre i gaudir d’un dia ple d’activitats i emocions a Empúries.

Programa XXVII Triumvirat Mediterrani

Programa-Triumvirat_2023

[+] pdf