Què fer aquest cap de setmana 12 i 13 d’octubre

que fer aquest cap de setmana octubre

Les millors propostes per esprémer al màxim el cap de setmana

En aquesta guia trobareu les millors propostes per aquest cap de setmana, i un munt d’activitats familiars i d’oci per al dissabte i diumenge. Tardor època de Fires.

Mireu, remeneu i compartiu!

Propostes per aquest cap de setmana

Molt a prop!

Què fer per Catalunya! Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia fora de casa.

2a Fira de la Mongeta a Castellfollit del Boix

Les mongetes de Castellfollit del Boix van arribar fa prop de 300 anys, fruit d’un  intercanvi amb Amèrica.  De llavors ençà, aquest llegum s’ha adaptat al sòl de secà i al clima de la comarca fins adquirir un caràcter propi que el converteix en únic: és la mongeta de Castellfollit del Boix, autòctona del municipi.

Saló Internacional del Caravaning

El Saló Internacional del Caravaning mostrarà tot el seu potencial en aquesta 33a edició. Més de 700 vehicles en exposició i més d’un centenar d’empreses expositores, incloses les principals marques, donaran a conèixer les darreres novetats i productes del sector. L’oferta es completarà amb cinc àrees temàtiques a través d’un ampli programa d’activitats.

XXVIII Fira Internacional del Disc de Barcelona

Els melòmans tenen una cita anual a la Fira Internacional del Disc de Barcelona.

Una trobada de segells discogràfics d’arreu d’Europa -com ara França, Itàlia, Regne Unit o Alemanya-, col·leccionistes, artistes… el centre neuràlgic de l’edició discogràfica i per trobar joies musicals i també les darreres novetats