Què fer aquest cap de setmana 26 i 27 d’octubre 🎠

que fer aquesta tardor a girona

Les millors propostes per gaudir d’aquest cap de setmana

Castanyes i bolets! Trobeu en aquest resum les millors propostes per aquest cap de setmana. La tradicional passejada sota els plataners il·luminats per les atraccions de les Fires de Girona no pot faltar. Si no us agrada la capital…

Mireu, remeneu i compartiu!

Propostes per aquest cap de setmana

Molt a prop!

Què fer per Catalunya! Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia fora de casa.

5è Saló de Famílies Nombroses de Catalunya

El Saló de Famílies Nombroses de Catalunya és una activitat biennal organitzada per l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), entitat sense ànim de lucre que treballa en la promoció i defensa dels drets de les famílies nombroses. Tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre de 2019, de 11.00 a 20.00 hores i el diumenge 27 d’octubre de 2019 de 11.00 a 19.00 hores

FANOC estarà present al Saló amb un estand informatiu sobre la seva tasca. No t’oblidis de passar per allà per coneixe’ns i informar-te dels beneficis de ser soci. Si encara no ets soci, podràs associar-te allà mateix i començar a gaudir d’un munt d’avantatges, perquè durant tot l’any “Ser més, et costi menys”.

Pots assistir al Saló amb tota la família. Recorda que és GRATIS per a totes les famílies nombroses; només has de registrar-te, descarregar les entrades  i presentar-les a la porta del recinte (impreses en paper o a través del mòbil) juntament amb el vostre carnet de soci o títol de família nombrosa. 

Fira de la poma de Barbens, el Pla d’Urgell

Fira del Bolet i la Natura a Vilassar de Dalt

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre arriba la trentena edició de la Fira del Bolet i la Natura de Vilassar. L’Associació Amics dels Bolets de Vilassar i el Museu Arxiu ja tenen a punt un cap de setmana ple d’activitat amb la mostra de bolets, el tastet de bolets i la fira de productes artesans.

Fira de la Llenega a Cardona

Bolets, cuina, patrimoni i tradició

El visitant hi troba parades per comprar llenegues i altres varietats de bolets i una mostra micològica per conèixer millor els bolets del país.

També hi ha parades amb productes artesans amb elaboracions de bolets (patés, confitats, conserves) i altres productes alimentaris naturals com codonyat, allioli de codony, embotits, formatges, mels, …

[+] Info

Fira Artesana i Festival Clownic a Torrelles de Foix

Arriba la sisena edició del Festival Clownic. Del 25 al 27 d’octubre Torrelles de Foix s’omplirà amb un munt d’espectacles, concerts i activitats per a tota la família. Una gran oportunitat per riure, sorprendre’t, emocionar-te i compartir moments màgics. Circ, acrobàcies, pallassos, música i d’altres arts de carrer que enamoraran a grans i petits.

[+] Informació

45a Festa i 34è Mercat de la Castanyada a Vilanova de Prades

Fira de Bruixes a Martorell

[+] info

BergaBolet a Berga

[+] info

Rally Racc Costa Daurada a Salou

Salou, com a centre neuràlgic, acull aquesta prova del campionat del món de rally (WRC) des de l’any 2005, i cal destacar que, des de l’any 2010 fins a l’actualitat, aquesta és la única prova mixta del campionat, doncs combina dos dies de trams d’asfalt amb un de terra, fet que implica que tan equips com pilots hagin de canviar les especificacions dels seus cotxes en una mateixa prova, tenint també en compte la dificultat que suposa l’adaptació dels pilots a un canvi de superfície d’un dia per l’altre.

[+] info

🎡🎢🎠 Més propostes a On Anem Avui ➡