Què fer aquest cap de setmana 20 i 21 de juliol 2019

Que fer aquest cap de setmana

Què fer aquest cap de setmana, consulta totes les nostres propostes per aquest cap de setmana Fires, Festes Majors, activitats infantils i familiars… de Girona provincia i molt a prop.

Les millor propostes per aquest cap de setmana

Molt a prop! Fires de Catalunya

Tres Fires molt a prop de Girona per treure el cap… l’estiu és màgic i les distàncies no són tant llargues.

Biofira L’Ecològica de Solsona – 20 de juliol

La Fira BioFira L’Eco-lògica Durant tot el dia hi ha programades una vintena de tallers, degustacions, xerrades, activitats per al públic familiar i altres propostes per complementar el mercat, que se centrarà a la plaça Major.

programa-Ecològica_2019_solsona

XXIII MERCAT ROMÀ – LA FI DE LA REPÚBLICA: JULI CÈSAR – 20 de juliol

El Mercat Romà de Iesso és la festa del passat romà de Guissona. Durant la jornada, la riquesa arqueològica de la població torna a la vida i els carrers del nucli històric transformen la seva fisonomia per recrear els espais i les situacions pròpies d’una ciutat romana. Comerciants, músics, artistes de carrer, patricis, plebeus, esclaus, legionaris, gladiadors..

[+] Informació

Fira del Tomàquet del Vallès a Santa Eulàlia de Ronçana

Fira del Tomàquet del Vallès al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana.

Vine a gaudir de les activitats programes durant tota la fira: visites guiades, tast de varietats antigues de tomàquet, tallers pràctics i per finalitzar Show Cooking. Tots els visitants obtindran el llibret de varietats antigues de tomàquet del Vallès i podran comprar pa, oli i tomàquets als pagesos de la comarca.