Què fer aquest cap de setmana 10 i 11 d’agost

Que fer aquest cap de setmana

Propostes pel segon cap de setmana d’agost. Bon cap de Setmana!

Mireu, remeneu i compartiu!

Propostes per aquest cap de Setmana

Més Festes Majors

Festa Major de Vilabertran

Festa Major de Vilamacolum

Festa Major d’Ullastret

Molt A prop!

Molt a prop! algunes propostes a pocs kilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia o una nit fora de casa.

El Mercat Medieval de Guimerà

El 18 de juliol del 1294, el rei Jaume II va atorgar a l’antiga vila de Guimerà el dret a celebrar el mercat setmanal. Amb aquest dret els primers barons de Guimerà farien créixer el seu poble, sent un nexe de trobada, d’intercanvi de mercaderies i de contractes. En 1417, el rei Alfons el Magnànim va reconèixer el mercat setmanal de Guimerà que va començar a celebrar-se cada dimecres, enlloc dels dimarts. El 1526 l’emperador Carles I ratificà el dret a fira de la vila. El 1994, 700 anys després, el poble de Guimerà va recuperar el mercat com a festa tradicional.

El Mercat Medieval de Guimerà, és un projecte cultural per donar a conèixer i proposar la revitalització d’un poble amb tipologia medieval, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional i un punt de trobada d’amics dels pobles de l’entorn i d’altres indrets de Catalunya.

Durant dos dies els carrers del nucli antic s’omplen d’activitats per a totes les edats, amb cercaviles, taller de malabars, espectacles al riu, castells de focs, etc.

[+] info

[+] Consultar més propostes per aquest cap de setmana