Què fer aquest Cap de Setmana 29 i 30 d’agost

on anem avui i professors

I un altre mes enllestit!

Aquest cap de Setmana és l’últim cap de setmana d’agost i si tot va bé al setembre tornem a l’escola. Avui un reconeixement a tots i totes les mestres que esteu a casa i encara no us han dit clarament què i com ho fareu i que afronteu un curs amb incertesa de com serà la “nova realitat” que ha promès el departament. També a tots aquells que esteu sense feina perquè en els últims nomenaments no us han convocat (nomès 4 mestres en tot Girona) i d’aquesta manera NO hi haurà vacants i no us tindran que pagar el mes d’agost del 2021. Una abraçada a tots els mestres que ja porteu molts anys treballant i aquest any us han fet saltar per ser un dels 8000 i pico professionals que contractarà Educació de nou i que setmana a setmana us indigneu amb les “mentides” del Sr. Bargalló.

Dit això aquest cap de setmana pinten bastos! o això ens ha remarcat Protecció Civil i el Temps. Haurem d’agafar el jersei. 🥶☔

Agenda de Cap de Setmana

XXIX Cornamusam a Olot

XXIX Cornamusam Olot

FITAG 2020

Indilletres a La Bisbal

Indilletres Fira del Llibre de la Bisbal

Festes Majors de Vidreres

Visa pour l’image a Perpinyà

Hem afegit Perpinyà a l’agenda perquè Visa pour l’image ho val! Ens agrada molt i recomanem cada edició! Teniu temps de visitar-ho fins a mitjans setembre. És gratuït!

La Setmana Vinent

Fira de Circ al carrer a La Bisbal d’Empordà

Fira de Circ al carrer a La Bisbal d’Empordà

El Museu

Museu del Cinema de Girona

Aprofitem per informar-vos que el proper 6 de setembre el museu del cinema celebra les seves portes obertes i és gratuït.

Una Pel·lícula

Honeyland

No és una pel·lícula i ja havíem parlat d’aquest documental. Aprofitant el museu de la setmana i que aquest mes, el museu del cinema, estrena la pel·lícula documental “Honeyland”. També la podreu veure en centres cívics de diferents poblacions.

Al museu del cinema la projectaran el dijous 3 de setembre a les 19h – entrada gratuïta, però amb aforament limitat a 24 persones per ordre d’arribada.

El documental explica una història d’una regió remota i muntanyosa dels Balcans, l’Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d’abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure’n la mel i vendre-la a la ciutat més propera.

L’arribada d’una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l’Hatidze i de les seves abelles. En un primer moment, els rep amb els braços oberts, oferint-los el seu afecte, el seu brandi i els seus consells d’apicultura. Però no passa gaire temps abans que en Hussein, el patriarca de la família nòmada, vegi l’oportunitat de posar en pràctica els seus interessos comercials amb la mel per poder alimentar els seus infants.

Bon cap de setmana!