Què fer aquest cap de setmana 3 i 4 de juliol

Primer de tot, disculpeu per la setmana passada, per motius personals, no vau tenir el resum/recomanacions de l’agenda de Girona en el vostre whatsapp.

Ara sí! Bon divendres!

Creieu en els ovnis? teniu alguna anècdota o alguna història sobre el tema? com a curiositat farà algunes setmanes que l’agència d’intel·ligència de EE.UU. va verificar la seva existència. Tot Curiós. 🛸👽

Avui és el dia Mundial dels ovnis. Així que avui podeu parlar d’aquelles històries sobre albiraments d’ovnis i contacte amb éssers extraterrestres. I si no en teniu… sempre podeu reviure de nou alguna pel·lícula: E.T, Cocoon, Alien, Mars Attacks, La Guerra dels Mons, districte 9, Men in Black…

Agenda de Cap de Setmana

1ª Fira de bruixeria a SANT PAU DE SEGÚRIES

Figueres es Mou

Festa Major d’Hostalric

Glopets d’estiu a Caldes de Malavella

Festival Pesca l’Estiu

Lloret Negre

Festival de Màgia de Llívia

[+] a l’agenda de Girona

Un Showroom Recomanat!

Showroom de Marta Joieria Artística

Molt A Prop!

Argillà Argentona- Fira internacional de ceràmica

La tradicional fira de ceràmica d’Argentona es reinventa per afrontar el seu retorn després de l’aturada de l’any passat, en què només es va fer la versió digital. La principal novetat és que  els expositors se situaran al pati de l’escola Bernat de Riudemeia, al centre de la vila, amb una extensió a la plaça de l’Església, on s’hi ubicaran els tallers i activitats educatives, així com les exposicions, a més del Museu del Càntir.  

La fira s’iniciarà el divendres 2 de juliol a les 5 de la tarda i s’allargarà fins a les 10 del vespre. Dissabte i diumenge l’horari serà de 10 del matí a 10 del vespre, amb una aturada per dinar i descansar de 2 a 5.

Per a la fira d’enguany s’han seleccionat 57 ceramistes, que procedeixen majoritàriament de Catalunya i la resta de l’estat espanyol, però també hi haurà representants de França, Portugal, Marroc, Itàlia, Polònia, Rússia, Anglaterra i Luxemburg, una representació similar als anys anteriors a la pandèmia.

Bon cap de setmana!