Què fer aquest cap de Setmana 12 i 13 de juny a Girona

imaginació agenda de girona

10 dies i tenim l’estiu aquí!

Sembla que aquest estiu passarem molta i MOLTA calor.

Ja teniu les piscines municipals obertes? Teniu muntada i amb aigua neta la piscina que tant vau fer servir l’any passat? Si encara no la teniu li podeu fer un cop d’ull a les piscines més venudes d’Amazon.

Si no teniu piscina, les platges, gorgues i rius són una bona opció! l’ombra i l’aigua fresqueta ho cura tot.

Quina són les vostres platges preferides de Girona? i gorgues, rius o rierols… Ens ho envieu per WhatsApp? Farem un article amb els millors llocs per mullar-nos el cul i fer passar la calor! 😋

Abans de començar amb l’Agenda, recordeu que sempre ens podeu enviar esdeveniments, llocs, raconets… del vostre poble/ciutat o de qualsevol indret de Girona.

Anem per feina!

Agenda de Cap de setmana

Fira del Conte Explica’m a Sant Feliu de Guíxols

Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva

26a Fira de la Cirera de Llers

El millor vermut de Catalunya

En pocs dies

FlamenGi

XV Fira d’Herbes i Cuina del Bosc de Setcases

Olot Shopping Nit

Una Visita Teatralitzada per l’estiu

Coneixeu el Capitan Trueno?

Sabeu quina relació té aquest heroi amb Sant Martí d’Empúries? En aquest poble actualment hi les restes de l’antic castell, que va inspirar Victor Mora, creador del còmic Capitán Trueno, per ser la seu de la llar de l’heroi.

La visita es a càrrec de Goliath, amic inseparable del nostre Heroi, ens farà de guia. Ell, ens explicarà a través d’una visita teatralitzada les aventures que van viure junts recorrent món per ajudar als més desvalguts i alhora, descobrirem la història de Sant Martí d’Empúries des del seu inici fins a l’època en què Víctor Mora, pare-creador-guionista del còmic, situa el nostre personatge.

Recordeu… més coses en la web. 😊

Bon cap de Setmana!