Què fer aquest cap de setmana 13 i 14 de novembre

Segona setmana de novembre i sense tenir un fogonet per aquella hipotètica apagada de la llum a Europa que fa setmanes que sentim.

Sou dels que teniu llaunes emmagatzemades i kits de supervivència?

Dimarts vaig anar a la Ferreteria del meu barri a buscar uns claus i el noi m’explicava la bogeria de la gent. En poques setmanes havia acabat tot l’estoc de piles, fogonets, llanternes i coses per sobreviure en un apocalipsi zombi.

Us imagineu entrant en un supermercat per agafar els últims productes disponibles d’una desvalisada massiva?

Quina locura! 🥴😵

Anem per les recomanacions de cap de setmana. Recordeu que a l’agenda teniu més coses.

Agenda de Cap de Setmana

Lluèrnia 2021

40 Festa de la Ratafia

40 Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

XX Fira Medieval de Lloret de Mar

Festival Cinema Girona

Festival FlamenGi 2021

Fira del còmic infantil i juvenil d’Hostalric

Festa Petita a Vidreres

Molt A prop!

Handmade Festival Barcelona

Surt al carrer i deixa volar la creativitat que portes dins.

En el Handmade Festival Barcelona trobareu tallers de Harry Potter, unicorns, princeses, cavallers, indis, concerts… i moltes paradetes.

Fira de la Perdiu a Vilanova de Meià

Antigament anomenada Fira de Sant Martí, avui Fira de la Perdiu, se celebra el segon diumenge de novembre. De tota manera el que havia donat més fama a la fira era el Mercat de les Perdius.

Segons la història, la gent de la vila i comarca solien caçar a l’estiu, mentre segaven, perdiuetes de les llocades que voltaven pels sembrats, i les dones les feien créixer i criaven amb ramades com a pollets, fins i tot les acostumaven a treure a pasturar. La vigília de Sant Martí, les perdiuaires baixaven cap a Vilanova amb les seves perdius engabiades per portar-les a fira. Acudien molts compradors, generalment caçadors que venien de llocs tan distants com Mallorca, Aragó, Navarra i també del país.

El principal atractiu de la fira és la gran quantitat i varietat de perdius i d’altres tipus d’aus que s’hi poden veure i comprar. També s’hi comercialitzen gran quantitat de productes artesans i del camp.

Bon cap de Setmana!!