Què fer aquest cap de Setmana 15 i 16 de febrer

que fer aquest cap de setmana

Avui és el Dia de Sant Valentí, coneguda com el Dia dels Enamorats… Tot i què ens agrada molt més Sant Jordi, aquest dia cada vegada té més adeptes! 😍 Qualsevol escusa val per fer un detall! 🎁 Sabeu que el dia dels enamorats es celebra el 14 de febrer, perquè es creia que era el dia en què les aus triaven parella?

Agenda de Cap de Setmana

Consulta Totes les activitats culturals i d’oci publicades a On Anem Avui. Molt aviat tindrem novetats i nous apartats! Aquest febrer ple de carnavals… podeu consultar les millors propostes a Tots els Carnavals de Girona.

Mireu, remeneu i compartiu!

Fiporc a Riudellots de la Selva 🐽

Fiporc

Molts de Carnavals

Molt Aprop

Què fer per Catalunya! Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia fora de casa.

Festa de la Llum a Manresa

Tresor del Patrimoni Cultural i Immaterial de Catalunya i Andorra. Una festa amb valors

La Festa de la Llum de Manresa és una festa on es commemora cada 21 de febrer el Misteri de la Llum que es va produir l’any 1345, quan un raig de llum des del Monestir de Montserrat va entrar a l’Església del Carme de Manresa.

Llum BCN Poblenou, Barcelona

Torna l’OffLlumBCN, en segona edició, un circuit d’instal•lacions lumíniques de petit format ideat per Poblenou Urban District. Un recorregut alternatiu que es focalitza en l’art lumínic experimental i en propostes d’espais locals per afavorir que no només es descobreixin els carrers, sinó els espais de creació i innovació que formen la comunitat creativa establerta al Poblenou

Divendres 14 i dissabte 15 de febrer, de les 19 a les 24 h
Diumenge 16 de febrer, de les 19 a les 23 h
L’accés a tots els espais és gratuït.

Fira del Formatge de Berga

Tot un programa d’activitats per a totes les edats, al voltant del món del formatge.  

Més… una recomanació!

Aquesta setmana es van celebrar els Oscar. Aquest és el curt d’animació de poc més de sis minuts que va guanyar i segur que us emocionarà.

La història narra l’aventura d’un pare que ha de pentinar per primera vegada a la seva filla, una nena afroamericana amb els cabells salvatges i llarguíssim.

Si no l’heu vist… cliqueu!

Bon cap de Setmana!