Què fer aquest cap de setmana 21 i 22 de setembre

Propostes per aquest cap de setmana de setembre del 21 i 22 de setembre.

Mireu, remeneu i compartiu!

Més Festes Majors

Festa Major de Vall-llobrega

Festa Major de Sant Miquel de Fluvià

Festa de la Santa Espina. Festa Major de Les Planes d’Hostoles

[+] informació i Fira del Joc

Molt a prop!

Què fer per Catalunya! Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia fora de casa.

Fira d’Indians de Torredembarra

Dissabte 21 i diumenge 22 de setembre de 2019

La música prendrà el protagonisme en la desena edició de la Fira d’Indians de Torredembarra que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre. La inauguració de la fira, amb la tradicional degustació de cafè cubà, es complementarà enguany amb un itinerant musical amb ritmes cubans: “L’Americano”. Dissabte a la tarda s’ha programat un altre itinerant musical i després la plaça del Castell acollirà balls de parella noucentistes i un concert de música caribenya. Diumenge també es presentarà una altra novetat: una actuació musical itinerant amb el Cor Badaveus per diverses cases indianes, finalitzant amb una actuació al Pati del Castell.

La Fira de Santa Tecla de Berga

La  Fira de Santa Tecla que se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de setembre, al Passeig de la Indústria. La mostra vol promoure les tradicions del món rural amb activitats vinculades a la tradició ramadera i agrícola del territori posant en valor el potencial econòmic del primer sector berguedà.

La-Fira-de-Santa-Tecla-berga

[+] Descarregar Programa en pdf

Fira de l’Atmetlla de Vilagrassa

FiraAmetllaVilagrassa2019

[+] Descarregar Programa en pdf