Què fer aquest cap de setmana 5 i 6 d’octubre

que fer aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana de tardor calorĂłs tenim un munt de FIRES per gaudir d’un cap de setmana genial. Recordeu que si ens etiqueteu a Instagram farem difusiĂł en les nostres històries.

Mireu, remeneu i compartiu!

Propostes per aquest cap de setmana

Molt a prop!

Què fer per Catalunya! Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic mĂ©s lluny, però una bona opciĂł per passar el dia fora de casa.

Festival de Sitges 2019

Festival Internacional de Cinema FantĂ stic de Catalunya

Un luxe pels amants i curiosos del Cinema FantĂ stic.

Sitges 2019, Festival Internacional de Cinema FantĂ stic de Catalunya Ă©s el primer festival de cinema fantĂ stic del mĂłn i la manifestaciĂł cultural amb mĂ©s ressò mediĂ tic de Catalunya. Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix al cinema fantĂ stic d’arreu del mĂłn un marc estimulant de trobada, exhibiciĂł, presentaciĂł i projecciĂł.

Nascut el 1968 com a 1a Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s’ha convertit en una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual.

Podeu accedir a tota la informaciĂł consultant la pĂ gina web de Sitges, Festival Internacional de Cinema FantĂ stic de Catalunya.

VeggieWorld Barcelona – Fira del mĂłn vegan

La VeggieWorld Ă©s la fira vegana adreçada a consumidors i professionals, mĂ©s gran i antiga d’Europa, i Barcelona Ă©s oficialment des de març de 2016, la primera ciutat veg-friendly del mĂłn.

Per consultar informaciĂł mĂ©s detallada visiteu el web VeggieWorld Barcelona Octubre 2019.

Baum Festival/Barcelona Tattoo Expo

El Baum Fest,  l’esdeveniment referent de la cultura urbana en aquest paĂ­s, torna a Barcelona amb les darreres novetats i una exposiciĂł Ăşnica que reuneix diferents disciplines relacionades amb l’art urbĂ .

Fira del Medi Ambient

Fira de productes ecològics i de proximitat. Qualitat de vida i estalvi energètic.

En el certàmen es presentarà més d’una quarantena d’activitats de conscienciació ecològica, pedagogia sobre el reciclatge de residus i divulgació de la biodiversitat a més de propostes vinculades a la gastronomia de proximitat. El públic tindrà ocasió de descobrir novetats en sostenibilitat, tecnologies respectuoses amb l’entorn, productes alimentaris ecològics i de proximitat, bioconstrucció, benestar, tèxtil ecològic, energies verdes.

Bon cap de setmana!