Què fer aquest cap de Setmana 25 i 26 de gener

Aquesta setmana ha estat diferent, hem conegut a la “Glòria”, un temporal amb nom que ha desbordat rius, malmès paisatges, destarotat rutines, moltes alertes i molta feina per fer i per arreglar.

Nosaltres com cada setmana aprofitem per demanar-vos que compartiu en xarxes i grups de WhatsApp!

Agenda de Cap de Setmana

No hi ha moltes propostes ni Fires, però sembla que aquest cap de setmana tindrem sol. Aprofite-lo! 🙂

Firestoc a Banyoles

firestoc banyoles

XLIV Sant Antoni Abat de Banyoles

XLIV SANT ANTONI ABAT DE BANYOLES

Contes Infantils

contes infantils girona

Proposta

Si no ho coneixeu d’oneu una ullada aquesta proposta. Descobreix Catalunya amb unes vacances amb famílies amb fills i filles menors de 18 anys.

Vacances en família

vacances en familia

La Sortida Recordatori

El tren petit

Puja en un mini tren petit de Fornells. Visita de l’estació de 10:30h a 13.00h i posada en marxa del circuit del tren petit de 11.00h a 13.00h a càrrec de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines.

tren petit i obertura estacio de fornells de la selva

Cada 2n i 4rt diumenge de cada mes (excepte a l’agost), de 10.30 a 13h fem circular els nostres trens tripulats per aquest circuit.

Molt Aprop

Què fer per Catalunya! Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia fora de casa.

Trufforum

La Festa de la Tòfona i la Gastronomia

Esdeveniment internacional ideat i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) que neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals.

[+] més informació

455a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí

455a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí – 17a Festa Comarcal de l’Oli i el Vi Novell  

La 455a Fira de Sant Vicenç – El foc, amb novetats destacades com l’espai dedicat a les Falles dels Pirineus, demostracions en directe d’oficis d’art i artesania i de conducció de tractors antics, una mostra d’autocaravanes i un concurs de motoserra.

L’edició d’enguany està marcada per la incorporació d’un relat cultural, comercial, i d’interès turístic, basat en l’element del foc, que dotarà de contingut i singularitzarà la quatricentenaria mostra espluguina.