Què fer aquest cap de Setmana 29 i 30 de maig

oruga goluda

Bon dia!

Ja teniu la roba d’estiu a punt? 4 dilluns i ja tenim l’estiu aquí! 😉

Aquesta setmana ens ha deixat el pare de l’Erugueta goluda 😢. Eric Carle, era l’autor i il·lustrador d’aquest conte clàssic infantil. El llibre, és va publicar per primera vegada en el 1969 i va vendré més de 50 milions d’exemplars a tot el món.

Segur que coneixeu aquest conte, està o estava a les vostres lleixes i l’heu llegit mil vegades als vostres fills i filles.

Agenda de Cap de Setmana

Festa Major de Cassà de la Selva

Enramades confinades 2021 Arbúcies

Festivalot 2021

Do Re Mi Fa’n Flors

Begur en Flor

Festa Remença a Sant Martí de Llémena

XXX Cornamusam a Olot

Moltes més coses a fer a l’Agenda de Girona.

Molt Aprop!

Mostra Igualada

La Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i juvenil, que anualment aplega al voltant de 30.000 espectadors i més de 1000 professionals a la capital de l’Anoia, Igualada.

Una fira que té per objectiu ser plataforma de difusió dels espectacles infantils i juvenils, per tal deproveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalitzacióde les companyies catalanes.

Programació de la Fira Mostra d’Igualada

mostra-programa-2021

Programació online de la Fira

La Mostra Igualada 2021 emet gratuïtament 4 espectacles de la seva programació pel canal de Youtube de la Fira. És una proposta per fer més accessible la programació a infants, joves i famílies i compensar els límits d’aforament establerts per complir amb les mesures sanitàries de la Covid-19.

Dels quatre espectacles, tres s’emetran en directe (Jaleiu de Guillem Albà & La MarabuntaIkimilikiliklik de Marie de Jongh, i Àvol de Circ Bover), i del quart s’emetrà l’enregistrament de l’espectacle (Les aventures del Lleó vergonyós de El Pot Petit).

Es podrà accedir a les emissions dels 4 espectacles des d’aquí mateix, fent clic sobre el vídeo de cada espectacle el dia i hora assenyalats.

[+] Informació

Fira de Sant Isidre a Solsona

Els propers 29 i 30 de maig, la Fira de Sant Isidre de Solsona, que al seu dia motivaren els tractants de bestiar com a fira indispensable per a dur a terme les millors transaccions d’animals, manté l’autenticitat d’una fira i és una de les més destacades en bestiar, a més d’haver assolit també un caràcter multisectorial amb propostes de tota mena de caire comercial, social, cultural, empresarial i turístic.

[+] Informació

Bon cap de Setmana!

oruga goluda