Què fer aquest cap de Setmana 5 i 6 de juny

Bon dia!

Com cada divendres… l’agenda de Girona fa el recull amb algunes propostes. 😊

A menjar cireres. És temps de cireres i a Girona tenim de molt bones!

A gaudir! feu moltes coses.

Agenda de Cap de Setmana

Fira del Pa amb TomĂ quet a Santa Coloma de Farners

Fira-Mercat de la Cirera de Terrades

Festa de les Flors a Vidreres

Aplec dels 4 Rius

Fira de la Rosa

FIMAG 2021

Festival Espurnes a Llagostera

Ball dels gegants, cabeçuts i cavallets a Olot

Molt A prop!

Fira de Sant Josep a Mollerussa

El Saló de l’Automòbil de Mollerussa, en el marc de la Fira de Sant Josep, és el segon més important de vehicle nou que hi ha a Catalunya tant pel volum de vehicles exposats, el nombre de visitatns, com pel volum de negoci que genera.

Lleida és la principal àrea d’influència, si bé també cal remarcar altres punts com Barcelona, Igualada, Tarragona i la Franja de Ponent.

Arenys de Flors i Fira Artesania a Arenys de Mar

És una Fira on es pot trobar infinitats de coses fetes a mĂ . Des d’art, bisuteria, roba, decoraciĂł, etc. El valor d’aquesta fira ĂŠs la manualitat i l’art de confeccionar-ho tot a mĂ .

14a ediciĂł de l’Arenys de Flors.

La proposta ĂŠs ensenyar a tots el visitants la feina que veĂŻns i veĂŻnes d’Arenys de Mar han preparat per florir el portals, finestres i balcons de les seves cases, els aparadors dels seus comerços, i els nostres carrers i places. 

L’Arenys de Flors 2021 estĂ  servit, ara nomĂŠs falta que vosaltres tambĂŠ hi participeu activament visitant tots els espais que s’ha preparat i gaudiu de les activitats complementĂ ries de mĂşsica i dansa. El cap de setmana del 5 i 6 de juny, volem que Arenys de Mar sigui altre cop un esclat de color i d’animaciĂł. 

Mapa-arenys-de-flors

Festa de la plantada de l’arròs a Amposta

Festes tradicionals de l’arròs de les Terres de l’Ebre

Amposta torna a celebrar les festes tradicionals de l’arròs al restaurant l’Estany – Casa de Fusta.

Festa de la Plantada d’Amposta, on s’ofereix als visitants participar de diverses activitats tradicionals al voltant de la plantada d’aquest cereal tan preuat.

Una colla de pagesos mostra al pĂşblic com els avantpassats del Delta de l’Ebre sembraven els camps, una feina que va mĂŠs enllĂ  de cultivar arròs, una feina que mantĂŠ viva la tradiciĂł del delta.

Bon cap de Setmana!

[+] mĂŠs a l’agenda de Girona