Què fer aquest cap de setmana 7 i 8 de setembre

que fer aquest cap de setmana

Propostes per aquest primer cap de setmana de setembre al 100%. Propostes plenes d’activitats familiars, cultura i art, ideals per passar el cap de Setmana!

Mireu, remeneu i compartiu!

Propostes per aquest cap de Setmana

Festes Majors

Festa Major de Vilobí d’Onyar

Festes-Majors-de-Vilobí-dOnyar

[+] Descarregar Programa en pdf

Festa Major de Castell d’Aro

La Festa Major de Castell d’Aro engloba diferents activitats tals com sardanes, concerts, espectacles per a la mainada, actes religiosos,  exposicions i altres.

Molt A prop!

Molt a prop! algunes propostes a pocs quilòmetres, d’altres un xic més lluny, però una bona opció per passar el dia o una nit fora de casa. Aquesta setmana teatre i cultura japonesa.

FiraTàrrega – Teatre al carrer

Del 5 al 8 de Setembre Tàrrega s’omple d’art i espectacles.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques, de vivències teatrals úniques, que fa una aposta decidida per l’excel·lència i la riquesa de formats i escriptures, i que té les arts de carrer i els espais no convencionals com a eix de referència principal.

El programa oficial és un gran aparador de l’actualitat escénica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, en els espectacles visuals i no-convencionals, en la presentació de talents emergents i en les avantugardes creatives nacionals i internacionals.

Hikari, XI Fira de la cultura japonesa a Reus

Onzena edició de Hikari, una fira de cultura japonesa inspirada en els festivals d’estiu japonesos, anomenats natsu matsuri.

A la fira hi haurà stands gastronòmics i comercials, jocs japonesos, conferències, arts marcials, videojocs i tallers.

Dissabte 7 de setembre de 11:30 a 22:00h
A la Palma de Reus
Entrada gratuïta.
Organitza Amakuni.