Fira del Pessebre Olot 2023

This event has ended

La Fira del Pessebre se celebra sempre per les dates del Pont de la Puríssima. S’hi poden trobar tota mena de productes relacionats amb les festivitats nadalenques i les figures de pessebres de qualitat així com tota mena de regals i decoracions de Nadal: arbres, tions, pessebres, torrons i molts detalls especials més.

La Fira, que decora de Nadal els carrers del nucli antic d’Olot està acompanyada d’un mercat d’artesania km0 amb una acurada selecció de productes naturals, locals i de qualitat que són elaborats de forma artesanal i activitats familiars relacionades.

Una Fira del Pessebre amb més productes de Nadal que mai!

Us falta alguna figura del pessebre, no trobeu el tió o esteu buscant el millor regal Km. 0? Teniu una cita amb la Fira del Pessebre al centre d’Olot, del 8 al 10 de desembre.

De Sant Esteve a la plaça Major

A la plaça d’Esteve Ferrer hi trobareu les tradicionals casetes de fusta on els artesans pessebristes exposaran i vendran les seves escultures. A la plaça Major, hi haurà com ja és tradició, el mercat de Nadal Km. 0: un espai on es poden trobar els millor productes per regalar aquest Nadal fets per artesans i productors de la Garrotxa. Hi podreu comprar des de mel, joieria, moda, productes de fajol o cosmètica natural, entre moltes altres coses!

De la plaça Major al Carme

Des de la plaça Major, baixant pel carrer Ferrarons, a la plaça Pia Almoina i al llarg dels carrers Alfons Vè, plaça Major i fins la plaça del Carme hi haurà el mercat de Nadal amb les típiques parades plenes d’articles de Nadal (tions, arbres de Nadal, figuretes de pessebre…) i productes d’artesania, tant alimentària com no alimentària, tots ells fets a mà.

[+] Programa