7 motius per què els teus fills han de demanar un joc de taula a ses Majestats els Reis Mags d’Orient 

7 motius per que el teu fill hauria de demanar un joc de taula als reis mags

Els jocs de taula són una activitat divertida i útil per als nens.

Els jocs de taula ajuden a desenvolupar les habilitats socials, cooperatives i cognitives, fomenten el treball en equip i ajuden a promoure la interacció. També són una bona forma de passar el temps en família, ja que permet que es reuneixin per jugar juntes. 

7 beneficis pels teus fills al jugar a jocs de taula

  1. Desenvolupen habilitats socials. Els jocs de taula ajuden als nens a desenvolupar habilitats socials com l’escolta, el respecte, la paciència i la comunicació.
  2. Estimulen la creativitat. Els jocs de taula estimulen la creativitat dels nens ja que els demanen que s’inventin estratègies i prenguin decisions.
  3. Permeten fer nous amics. Si jugueu en ludoteques, en partides obertes… Els jocs de taula són una gran manera de fer amics, ja que els nens tenen l’oportunitat de conèixer altres nens i jugar junts.
  4. Fomenten el treball en equip (Cooperació) . Si parlem de jocs cooperatius que requereixen que els nens treballin junts i es comuniquin per aconseguir un objectiu comú.
  5. Ajuden a millorar les habilitats cognitives. Els jocs de taula ajuden als nens a desenvolupar les seves habilitats cognitives com la lògica, la memòria i la resolució de problemes.
  6. Aprendre a Perdre. No sempre es guanya. Ens els jocs no cooperatius i amb més jugadors, només pot guanyar un, per tant la majoria de vegades es perd. Perdre també és un aprenentatge que ens fa treballar la frustració i alhora la empatia (Alegrar-se pels altres).
  7. Promouen la interacció familiar. Els jocs de taula són una gran manera de passar el temps en família i promoure la interacció entre els fills i familiars. 

Per aquestes raons, els teus fills haurien de demanar un joc de taula a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Si no saben quin joc demanar… passeu per VIA LÚDICA. La botiga especialitzada en jocs de taula modern de Girona on t’assesoren i t’aconsellen els millors jocs de taula. 

Via lúdica

Podeu saber més sobre via Lúdica en l’article ” Via Lúdica, l’Olimp del jocs de Taula