Festa de la Candelera Ecomuseu Farinera

This event has ended

La Festa de la Candelera a Castelló d’Empúries és una celebració cultural única, plena de tradició i art. Entre el 2 i el 4 de febrer de 2024, l’Ecomuseu-Farinera us obre les portes per a una jornada extraordinària on la història pren vida a través d’objectes i testimonis que ressonen en els murs de l’antiga farinera. L’exposició “La Muga, quan el poble vivia cara al riu” ofereix una oportunitat d’immersió en la rica herència fluvial de la regió, mentre que el Museu d’Història Medieval de la Curia-Prebò, S.XIV, convida a un viatge en el temps a l’Edat Mitjana.

Els horaris són amables i flexibles, adaptats tant per a visitants locals com per a turistes: de dimecres a diumenge, amb amplis rangs horaris que us permetran planificar la vostra visita sense pressa. Una festa imperdible per a famílies, estudiosos i amants de la cultura.

Descobriu la història, l’art i les tradicions que han format la nostra comunitat. Us hi esperem per compartir i celebrar la riquesa del nostre patrimoni cultural a la Festa de la Candelera!