Fira Primavera a Olot 2024

This event has ended

Cada 1 de maig a Olot se celebra la Fira de l’1 de maig. Un dia festiu per gaudir de la primavera a Olot, dels diversos mercats i d’activitats culturals i d’oci per fer en família. Una fira multisectorial que se celebra cada primavera al centre de la ciutat. No us la perdeu!

A la fira de l’1 de maig a Olot podràs descobrir els diferents mercats i espais al centre de la ciutat. Fes-hi un volt!

  • Mercat d’artesania, espai comercial i maquinària de jardí al Firal.
  • 42è Mercat de l’automòbil (nou i d’ocasió) al Firalet.
  • Parades de flors, planter i alimentació al Firal Petit.
  • Mercat extraordinari de roba i complements a la plaça Balmes i carrers adjacents.
  • Mercat de col·leccionisme i andròmines a la plaça Hospital.
  • Fira del disc sota les voltes de la plaça Josep Clarà.

Enguany, entre els compradors d’un vehicle a algun dels concessionaris presents als 42è Mercat de l’automòbil se sortejarà un any d’aparcament gratuït a la zona blava d’Olot. Pots consultar les bases aquí.

I al segon pis del Casino Olotí (Firal) hi haurà la 29a Mostra de bonsai i suiseki organitzada per l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai, mentre que la 20a exposició del Motor Antic Garrotxa (de 10 a 19 hores), enguany dedicada al 50 aniversari del VW Golf, s’ubicarà al Firal Petit.

A més a més, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, Juga d’Approp! a la plaça Major: una proposta del Garrotxa Approp on podràs posar a prova els coneixements sobre l’app de consum local de la comarca i guanyar 25 euros cada mitja hora per poder gastar a través de l’aplicació. També, la companyia Katakrak us proposarà un espai on jugar es converteix en aprenentatge, la motivació en idees, els projectes en construccions i el joc i tu en els protagonistes principals.

A la plaça Esteve Ferrer, durant tot el dia, s’instal·larà Kadires en vers, un joc senzill i enriquidor per intentar reproduir el vers triat o fer-ne un de nou a partir de les mateixes paraules i, a les 12 hores, taller de castells de la mà de la colla castellera els Xerrics d’Olot.

A la plaça Clarà, podreu passejar en ponis i rucs, mentre que als paratges de la Moixina se celebrarà la 11a cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis i Faràndula Ràcing Team, i a partir de les 9 h a la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa es portarà a terme un concurs comarcal de cant d’ocells organitzat pels Amics ocellaires de la Garrotxa.

Programa Fira Primavera a Olot

Fira-Primavera-a-Olot